Susanna stroomt uit

Susanna Redeker is onze eerste uitstromer van de vrije Stroom Zutphen.

Door aan de slag te gaan, samen met de Vrije Stroom Zutphen, heb ik alle ruimte ontvangen om mijn eigen bedrijf op te gaan zetten.
Susanna Redeker praktijk voor cranio sacraal therapie | massage | verliesverwerking
Dit ging gepaard met vallen en opstaan, kijken wat wel of niet kan. Wat werkt wel, wat werkt niet. In het begin van mijn onderneming om te oefenen, had ik een deal gesloten met groupon, om op deze manier veel klanten te gaan krijgen. Mijn website op de kaart te zetten en vooral: hoe ga ik nu zelf met klanten om?
Hoe organiseer ik mijn agenda, wat ga ik doen wanneer een klant afgezegd of wanneer ik zelf plotseling niet kan. Juist door de coöperatie kon ik dit gaan uitzoeken en dit heeft mij erg veel gebracht! En niet alleen het werven van klanten, maar ook het boekhouden, samen hebben we veel geleerd en ook veel gelachen…al die cijfertjes en boekhoudtermen… en nu is er een mooi systeem waar ik nu dankbaar gebruik van kan gaan maken!
Juist het samen werken met de mede-ondernemers, het sparren, het uitdenken, het doen; al dat heeft mij veel gebracht. Ik hoefde het niet alleen te doen.
Ik heb veel steun gekregen wanneer ik het even door het bos de bomen niet meer zag zitten met het ondernemen! Dank jullie wel Vrije Stroom Zutphen!
En nu stroom ik uit! 

Verbinding | respect | betrokkenheid | aandacht | open hart.

Door deze basishouding en met mijn vakkennis, werkervaring en persoonlijke ervaringen wil ik een positieve bijdrage leveren aan het welzijn en welbevinden van anderen. Mijn werkwijze is gebaseerd op stilte, volle aandacht, warm en in alle openheid. Met respect voor ieders eigenheid en zonder oordeel, nodig ik je uit te onderzoeken wie jij bent en van hieruit te kunnen leven. Cranio sacraal is een behandelmethode die tussen fysiotherapie en haptonomie in ligt, en lichaam en geest kan herstellen. Met behulp van zachte gerichte aanrakingen wordt het lichaam geholpen bij het ontladen van hoog opgelopen spanningen en emoties in organen, het bindweefsel, ruggenmerg en de spieren. Daarmee ondersteunt het tevens het zelf helend vermogen. Dat is voor mij een prachtige manier om de mens bewust te laten worden van het lichaam, wat er in het lichaam leeft.

Cranio sacraal therapie kan een ondersteuning zijn op de weg weer te mogen voelen hoe het is om ons hart weer te kunnen openen…

W: www.susannaredeker.nl
E: info@susannaredeker.nl
T: 0640054026
“GERAAKT WORDEN DOOR AANRAKING”