Susanna Redeker

 

Susanna Redeker

“GERAAKT WORDEN DOOR AANRAKING”

Verbinding | respect | betrokkenheid | aandacht | open hart.

Door deze basishouding en met mijn vakkennis, werkervaring en persoonlijke ervaringen wil ik een positieve bijdrage leveren aan het welzijn en welbevinden van anderen. Mijn werkwijze is gebaseerd op stilte, volle aandacht, warm en in alle openheid. Met respect voor ieders eigenheid en zonder oordeel, nodig ik je uit te onderzoeken wie jij bent en van hieruit te kunnen leven. Cranio sacraal is een behandelmethode die tussen fysiotherapie en haptonomie in ligt, en lichaam en geest kan herstellen. Met behulp van zachte gerichte aanrakingen wordt het lichaam geholpen bij het ontladen van hoog opgelopen spanningen en emoties in organen, het bindweefsel, ruggenmerg en de spieren. Daarmee ondersteunt het tevens het zelf helend vermogen. Dat is voor mij een prachtige manier om de mens bewust te laten worden van het lichaam, wat er in het lichaam leeft.

Cranio sacraal therapie kan een ondersteuning zijn op de weg weer te mogen voelen hoe het is om ons hart weer te kunnen openen…

Mijn behandelingen kan worden toegepast bij: stress, hoofdpijn, nek- en schouderklachten, rouw en verlies verwerking, menopauze, de overgang, trauma verwerking, bevriezen maar ook moeheid en zich opgejaagd voelen (geen rust kunnen vinden van binnenuit), slecht slapen maar ook klachten op emotioneel niveau en meer…. MEER »

Rouwgroepen.
Samen delen, samen helen. Janet Molewijk en Susanna Redeker slaan de handen ineen. Samen gaan zij rouwgroepen begeleiden. Vanaf 10 januari 2018 is onze startdatum. MEER »

Cranio Sacraal Therapie | Rouw en Verlies | Massage
W: www.susannaredeker.nl
E: info@susannaredeker.nl
T: 0640054026