Susanna Redeker

Susanna Redeker foto

Susanna Redeker

Onderneming:        Masseren en Illustreren
Website massage:  www.susannaredeker.nl
Email:                       info@susannaredeker.nl

Harts­tocht: Voor rouw en verlies, Cranio Sacraal en massage.
Met een gesprek en­ / of Massage of Cranio Sacraal behandeling werk ik vanuit de holistische benadering, dat is voor mij een prachtige manier om de cliënt bewust te worden van het lichaam, van wat er in het lichaam leeft.

Susi-­Art: Sinds mijn jonge jaren teken, plak, knip en schilder ik al heel graag. In de wereld om mij heen vind ik dagelijks een bron van inspiratie! Soms zie ik iets kleins en dan maak ik in mijn hoofd al een illustratie! Maandelijks maak ik een vrolijke illustratie voor Zutphen Bruist; de sprankelende website van Zutphen, waar je alles vindt over de schitterende Torenstad en Hanzestad.

Telefoon: 0640054026

Een sessie is een innerlijke reis in het lichaam en wanneer ik illustreer is dat ook een begin van een reis. Het is een reis zoals een kronkelende rivier vol verrassende bochten, onverwachte draaikolken, verraderlijke stukken. En wijst je ook de weg naar onverwachte ervaringen van schoonheid en bezieling. Wanneer je iedere reis beschouwt als een aanzet voor een naar binnen gerichte beweging, een verinnerlijking, dan kan dit een verrijking zijn voor je geest. Deze reis kan je aanwenden om in de behoeften zoals die in diepste zin in je leven tot uitdrukking te brengen. Het biedt je ook de mogelijkheid om iedere reis mysterieus, spannend, opwindend en verrassend te laten zijn. 
Op deze manier ont-dek ik, weet ik van te voren niet waar ik later uit kom en ik laat mij graag verassen….. ….tijdens een sessie of wanneer ik illustreer….