Pinkstermarkt Midgaard Almen: 5 juni

Feestelijke Pinkstermarkt Midgaard Almen: 5 juni

Op Tweede Pinksterdag ben u op landgoed Midgaard in Almen van harte welkom voor een vrolijk feest van Kunst en Ambacht. U kunt zelf meedoen aan allerlei activiteiten en zo ervaren wat Midgaard te bieden heeft: werken met vershout, smeden, vilten, papierscheppen, didgeridoo spelen, mediteren in de Earth Lodge, stokbroodjes bakken, vuur maken.

De toegang is gratis, maar voor de activiteiten kunt u een “knipkaart” kopen:
kinderen € 2,50
volwasssen € 5,-

Maar u kunt ook lekker rustig rondkijken op de Pinkstermarkt (krukjes en tafeltjes, houten lepels, didgeridoos, handgebonden boekjes, messen en haalmessen, boeken en speelgoed, curiosa) of u laven aan heerlijke drankjes en lekkere hapjes. (soep en pannenkoeken, ijs, taart en gebak, appelsap en wijn, diverse lekkere hapjes, koffie en thee).

De opbrengst van de Pinkstermarkt is voor de stichting Midgaard-Almen, die op en met het terrein ons aller “bosbenul” wil vergroten. Met “bosbenul” bedoelen de mensen van Midgaard dat je in de mooie, gevarieerde natuur van dit kleine landgoed (2,5 hectare) ook de natuur in jezelf beter kunt leren kennen. En dat is het doel van de stichting: in deze tijd waarin we door technologie, industrialisering en economisering van onszelf zijn vervreemd, de verbinding tussen mens en natuur herstellen, verstevigen en verdiepen. Kort samengevat: meer “Bosbenul”!

Toegang gratis * terrein open vanaf 11.30 * start om 12.00 met “Hagepreek”
* Landgoed Midgaard Stopsdijk 2, 7218 MG Almen *

 

Google Maps